ADEMHALING JUISTE INSTALLATIEHANDLEIDING

Ademhalingstoestellen kunnen virussen, bacteriën, maar ook vaste deeltjes in de lucht vangen, maar ze moeten correct worden gebruikt en gebruikt. Hoe u verder moet gaan, wordt uitgelegd in onze korte handleiding.

HOE DE ADEMHALING JUIST TOEPASSEN
Desinfecteer uw handen voordat u het gasmasker draagt.
Doe het gasmasker op zodat de neusklem midden bovenaan zit.
Voor montage raden we aan om de neusklem te vormen door deze voorzichtig in een omgekeerde U-vorm te buigen, en indien nodig de neusklem direct op het gezicht te vouwen.
Pas het masker toe zodat het de neus, mond en kin bedekt.
Een goed passend ademhalingstoestel zit dicht bij het gezicht, dus leg het altijd op uw geschoren gezicht.
Raak de voorkant van het gasmasker niet aan met uw handen nadat u het masker heeft bevestigd.


HOE DE ADEMHALING JUIST TE VERWIJDEREN
Verwijder het gasmasker altijd aan de achterste riemen. Raak de voorkant niet met uw handen aan.
Als u een gasmasker met een vervangbaar filter gebruikt, moet u dit regelmatig vervangen.


LEVENSDUUR
De levensduur van het gasmasker is onder meer afhankelijk van de omgeving waarin wij opereren en wordt bepaald door de fabrikant. De FFP2-maskers van Good Mask hebben een levensduur van acht uur, wat de tijd is dat het beademingsapparaat de drager effectief moet beschermen tegen mogelijke COVID-19-infectie.

MOGELIJKE RISICO’S BIJ HET DRAGEN VAN DE ADEMHALING
Het gasmasker hecht niet goed aan het gezicht
Als het gasmasker niet goed hecht aan het gezicht, biedt het de drager geen effectieve bescherming. Daarom kunt u na het plaatsen van een ademhalingstoestel zonder klep, controleren op lekken door het oppervlak van het ademhalingstoestel met beide handen te bedekken en scherp uit te ademen. Als er lucht rond de neus stroomt, moet de neusklem beter worden gevormd. Als er lucht rond de afdichtingslijn stroomt, moet de plaatsing ervan worden gecorrigeerd.

Het aanraken van het gasmasker tijdens gebruik
Voor het gasmasker zit een filter dat schadelijke stoffen uit de lucht opvangt, zoals virussen, bacteriën of vaste deeltjes. Als we echter de voorkant van het gasmasker met onze handen aanraken, kan de overdracht van biologisch materiaal naar onszelf plaatsvinden. andere items waarmee we in contact kwamen.

Vals gevoel van volledige bescherming
Geen enkel ademhalingstoestel kan ons 100% bescherming bieden. Daarom raden we u aan om niet onnodig op plaatsen met verhoogde menselijke concentraties te blijven en alle voorschriften te volgen die erop gericht zijn het risico op infectie met het nieuwe type coronavirus te minimaliseren.

Ademhalingstoestel met uitademventiel
Ademhalingstoestellen met een uitademventiel beschermen de drager, maar vormen een aanzienlijk risico voor het milieu. Als de drager al besmet is, kan hij anderen om hem heen infecteren. Het is daarom veel beter om een ​​ademhalingstoestel te dragen zonder uitademventiel, omdat er geen risico is om anderen te infecteren.
Als u een ademhalingstoestel met een uitademventiel gebruikt, raden deskundigen aan dat u er een laken overheen legt om als uitademventielfilter te dienen. Deze oplossing kan de drager echter wat ongemak bezorgen, vooral in de zomer of in warmere omgevingen.

ANDERE BESCHERMENDE UITRUSTING
Een beschermend masker of ademhalingstoestel beschermt onze luchtwegen tegen mogelijke infectie. Als u het risico van overdracht van COVID-19 via uw handen of ogen wilt minimaliseren, raden we ook aan beschermende handschoenen en een veiligheidsbril of een beschermend schild te gebruiken. Vergeet ter preventie niet om de aangegeven afstand van andere mensen minimaal 2 meter te houden. Bovendien moeten gezondheidswerkers beschermende jassen, pakken, petten enz. Gebruiken.